Man (24) gewond na steekincident, vrouw aangehouden

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -


Na een onderling conflict in een flatwoning in Vlissingen tussen twee personen is dinsdagavond een man gewond geraakt. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis. Er is een verdachte aangehouden.

Rond 22.20 uur ontvingen agenten een melding van een steekincident aan de Sterkenburg. Als agenten ter plaatse komen treffen zij een 24-jarige man uit Vlissingen aan die gewond is geraakt. Hij verklaart dat het incident in een woning aan de Bloemenlaan heeft plaatsgevonden.

- Advertentie -

Agenten gaan naar de woning en treffen daar een 50-jarige vrouw uit Vlissingen aan. Zij wordt aangehouden als verdachte en meegenomen naar het politiebureau. De woning is verzegeld en als plaats delict bestempeld. Specialisten van de Forensische Opsporing zullen woensdag nog onderzoek doen.

- Advertentie -
Vorig artikelKind gewond bij aanrijding met auto in Koudekerke
Volgend artikelJongen aangehouden nadat hij geld steelt van vrouw in rolstoel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.