Omgeving in Westerzicht afgesloten vanwege verwarde man

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Een straat in Westerzicht is op dit moment afgesloten vanwege een verwarde man in een woning die zichzelf iets dreigt aan te doen. Ook omwonenden zijn uit hun huizen gehaald.

De melding kwam rond 13.30 uur bij de politie binnen. Een woordvoerder van de politie laat weten dat een man zichzelf iets dreigt aan te doen en dat hij mogelijk de gaskraan open zou hebbe gedraaid.

- Advertentie -

“Onderhandelaars zijn opgeroepen en er komt er ook een arrestatieteam (AT) ter plekke. We proberen nu met de man in contact te komen”, aldus de politiewoordvoerder.

Brandweer en ambulance staan stand-by en verschillende politie-eenheden hebben zich in de buurt van het huis opgesteld. Een gedeelte van de straat is afgezet met politielint.

Omstreeks 16.15 uur kon de politie nog niet veel melden over de situatie. Een arrestatieteam zou wel in de buurt zijn en ook een gespecialiseerd team van de brandweer uit Rotterdam. Onderhandelaars proberen nog steeds met de man in contact te komen.

- Advertentie -
Vorig artikelSlachtoffer steekincident Bloemenlaan aangehouden als verdachte
Volgend artikelVier uithalers aangehouden in haven Vlissingen-Oost
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.