Slachtoffer steekincident Bloemenlaan aangehouden als verdachte

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie heeft donderdag het 24-jarige slachtoffer van de steekpartij in een woning aan de Bloemenlaan aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling / poging doodslag.

De politie kreeg dinsdag rond 22.20 uur op een melding van een steekincident aan de Sterkenburg.  Agenten troffen daar een gewonde man aan. De man, een 24-jarige inwoner van Vlissingen, verklaarde dat hij gewond was geraakt na een incident in een woning aan de Bloemenlaan. In die woning troffen de politiemensen vervolgens een 50-jarige vrouw uit Vlissingen aan. Zij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De woning aan de Bloemenlaan werd verzegeld en als plaats-delict bestempeld. Rechercheurs van Forensische Opsporing hebben er de volgende dag onderzoek gedaan.

- Advertentie -

Tijdens het onderzoek en tijdens de verhoren kwam naar voren dat de 50-jarige vrouw slachtoffer is geworden van geweld en dat zij zich dinsdagavond mogelijk heeft verdedigd. De eerder aangetroffen gewonde man kwam daarbij in beeld als verdachte.

Hij is donderdag aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie zet het onderzoek voort.

Zie ook:
Man (24) gewond na steekincident, vrouw aangehouden (20-09-2023)

- Advertentie -
Vorig artikelDrugs en vuurwapen in woning, bewoner opgepakt
Volgend artikelOmgeving in Westerzicht afgesloten vanwege verwarde man
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.