Brand in gebouw van Orionis Walcheren

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanavond is er brand uitgebroken in een gebouw van Orionis Walcheren. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en een hoogwerker. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Even voor half acht werd de brand gemeld aan het pand aan de Oostsouburgseweg in Vlissingen. Een tankautospuit van de vrijwillige brandweer uit Oost-Souburg en een hoogwerker van de brandweer uit Vlissingen werden voor deze melding opgeroepen.

- Advertentie -

Door de brand was er vrij veel rook in het pand aanwezig. De brand was vrij snel meester, de opgeroepen hoogwerker werd dan ook alleen ingezet voor een nacontrole. Door de brand werden de sprinklers geactiveerd, dit zorgde voor veel waterschade. Brandweerlieden hebben met trekkers en waterzuigers geprobeerd het water op te ruimen.

Een beveiligingsbedrijf was ook ter plaatse gekomen. De mogelijke oorzaak zou een elektrisch apparaat zijn wat vlam heeft gevat.

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder gewond bij eenzijdig ongeval op A58
Volgend artikel1000 kilo coke onderschept, één verdachte aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.