Bestuurder op de vlucht na carambole op Badhuisstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Drie auto’s zijn vanavond betrokken geraakt bij een botsing op de Badhuisstraat. Een van de bestuurders ging ervandoor, de politie is naar hem of haar op zoek.

De botsing vond plaats tussen het Stadhuisplein en het Betje Wolffplein, net voor de Glacisstraat. Naar het zich liet aanzien, raakte een wit busje met de rechtervoorzijde een personenwagen aan de linkerachterkant. De personenwagen stond na het ongeval tegen een geparkeerd busje van een jachtschilderbedrijf (foto).

- Advertentie -

Zowel het witte busje als de personenwagen zijn weggesleept. Het busje vanuit de Glacisstraat, de personenwagen vanaf de ongevalslocatie. De schade aan het geparkeerde busje was gering. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

De politie heeft een van de geborgen voertuigen in beslag genomen omdat de bestuurder ervan zich om vooralsnog onbekende redenen uit de voeten maakte. Hij of zij is verdachte in het onderzoek wegens het ‘verlaten plaats ongeval’.

- Advertentie -
Vorig artikelEenzijdig ongeval op fietspad Sloeweg, bestuurder onder invloed van drugs
Volgend artikelHulpdiensten rukken uit voor auto in greppel
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).