Bestuurder ongeval President Rooseveltlaan is 33-jarige Vlissinger

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De bestuurder die dinsdag aan het einde van de middag een voetgangster aanreed, is 33 jaar en afkomstig uit Vlissingen. Dat maakte de politie zojuist bekend.

Een 73-jarige vrouw uit Middelburg raakte dinsdagmiddag gewond nadat zij op een voetgangersoversteekplaats op de President Rooseveltlaan werd aangereden.

- Advertentie -

Het ongeval gebeurde dinsdagmiddag rond 16.20 uur op de voetgangersoversteekplaats op de President Rooseveltlaan ter hoogte van de Rembrandtlaan in Vlissingen. Het Middelburgse slachtoffer is op die oversteekplaats aangereden door een auto. Ze is overgebracht naar een ziekenhuis.

De bestuurder is door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Uit de voorlopige adem- en speekseltest blijkt dat hij onder invloed van alcohol en drugs reed. Zijn rijbewijs is ingenomen. Na verhoor is hij vrijgelaten.

De President Rooseveltlaan was tot gisteravond laat afgesloten vanwege onderzoek. Verkeersspecialisten van de politie hebben onder andere een remproef gedaan met het voertuig om te achterhalen hoe hard de bestuurder reed.

Zie ook:
Voetgangster aangereden bij oversteken President Rooseveltlaan (10-10-2023)

- Advertentie -
Vorig artikelVoetgangster aangereden bij oversteken President Rooseveltlaan
Volgend artikelGewapende mannen (18) stelen pakketjes uit bestelbus bezorger
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.