Politie betrapt hardleerse bestuurder op rijden onder invloed

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

Vanmorgen vroeg kwam er bij de politie een melding binnen dat een man onder invloed van alcohol toch wilde gaan rijden. Het rijbewijs van de man is ingenomen maar hij bleek hardleers want even later troffen agenten hem opnieuw rijdend aan.

Vanmorgen rond 07.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat een man die behoorlijk onder invloed verkeerde, toch wilde gaan rijden in zijn auto. Agenten troffen de man aan in zijn auto op de Sloeweg en onderwierpen hem aan een controle. Omdat de agenten gelijk een behoorlijke alcoholwalm roken, is de bestuurder meegenomen naar het bureau. Daar blies de man, een 37-jarige Vlissinger, 635 ug/l. Volgens een politiewoordvoerder is zijn rijbewijs ingenomen.

- Advertentie -

Omstreeks 07.40 uur troffen agenten de man echter wederom rijdend aan. Ook dit keer op de Sloeweg, nabij de kruising met de Dreestraat in Vlissingen. Agenten besloten de auto aan de kant te zetten en de man aan te houden. De politie laat weten dat tegen de verdachte tweemaal proces-verbaal wordt opgemaakt. Eenmaal voor het rijden terwijl het rijbewijs is ingevorderd en het rijden tijdens een rijverbod. De officier van justitie zal gaan beslissen wat er met het rijbewijs van de 37-jarige man gaat gebeuren.

- Advertentie -
Vorig artikelVeel hulpverleners ingezet voor medische noodsituatie in Vlissingen
Volgend artikelOvertredingen geconstateerd bij integrale verkeerscontrole
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.