Vier uithalers aangehouden in havengebied, één zwaargewonde

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee vannacht vier mannen aangehouden op de Denemarkenweg. Een van hen is ernstig gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk gaat het om uithalers.

Een agent zag de mannen op het haventerrein en waarschuwde zijn collega’s. Al snel werden er drie verdachten, twee 22-jarige mannen uit Den Haag en een 25-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aangehouden. Kort daarna werd op het terrein een gewonde man aangetroffen die vermoedelijk deel uit maakte van de groep die net was aangehouden.

- Advertentie -

Deze 42-jarige man uit Krimpen aan de IJssel is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, hij leek ernstig gewond te zijn. De overige drie mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex. De Zeehavenpolitie doet verder onderzoek naar de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij keukenbrand in bovenwoning centrum Vlissingen
Volgend artikel49 kilo coke aangetroffen bij arrestatie van uithalers
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.