Scooterrijdster gewond bij ongeval in Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een scooterrijdster is dinsdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Vlissingen. Vermoedelijk is de vrouw met haar scooter ten val gekomen.

De melding van het ongeval kwam rond 17.15 uur binnen bij de meldkamer. Deze stuurde een politie-eenheid en een ambulanceteam naar De Willem Ruysstraat in Vlissingen, waar het ongeval had plaatsgevonden. Een eenheid van de Koninklijke Marechaussee was als eerste ter plaatse. Passanten waren op dat moment het slachtoffer al aan het helpen.

- Advertentie -

De scooterrijdster is mogelijk door onbekende oorzaak met haar rijwiel ten val gekomen. Ambulancemedewerkers hebben de vrouw in de ambulance onderzocht. De scooter liep door het ongeval schade op.

- Advertentie -
Vorig artikelGevluchte bestuurder Bloemenlaan nog niet aangehouden
Volgend artikelBrandweer blust uitslaande schuurbrand in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.