Politie onderzoekt mogelijke schietpartij in buitengebied Vlissingen

De politiehelikopter zocht onder andere boven Vlissingen naar de verdachte(n). © Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De politie onderzoekt een mogelijke schietpartij die aan het einde van de middag plaatsvond in het buitengebied van Vlissingen.

Om iets over 16.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een mogelijke schietpartij op de Havenweg in Vlissingen. Er zou ook sprake zijn van een gewonde welke is aangetroffen op het bedrijventerrein aan de Marie Curieweg in Ritthem. Deze locatie was ook kort voor de politie afgesloten.

- Advertentie -

Of er daadwerkelijk is geschoten is nog onduidelijk. Omdat de verdachte al gevlucht was, werd een zoekslag gemaakt in de omgeving. Hierbij assisteerde ook een politiehelikopter.

Volgens de politie is het gevonden slachtoffer weliswaar gewond maar verkeerd niet in kritieke toestand. De Havenweg tussen de Oosterlijke Bermweg en de Visodeweg is door de politie afgesloten voor onderzoek. Een hardloper is ondervraagd en er worden ook speurhonden ingezet.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust uitslaande schuurbrand in Koudekerke
Volgend artikelDode bij woningbrand in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.