Dode bij woningbrand in Vlissingen

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

Vannacht woedde er een brand in een woning aan de Anjelierenlaan in Vlissingen. Hierbij is iemand om het leven gekomen.

De brand werd om iets voor 01.30 uur ontdekt. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand. Er werd uitgerukt met meerdere blusvoertuigen, een hoogwerker en een ladderwagen.

- Advertentie -

De brand was qua omvang beperkt en rond 01.50 uur had de brandweer het vuur al onder controle. Rond 02.00 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Hierna liet de Veiligheidsregio weten dat er in een woning een dodelijk slachtoffer werd aangetroffen.

De forensische opsporing (FO) van de politie heeft een groot deel van de nacht onderzoek gedaan in de woning. Aan de voor- en achterzijde van het rijtjeshuis werden zwarte schermen geplaatst.

De politie heeft nog geen details bekendgemaakt over het slachtoffer. We weten dus nog niet het om een bewoner gaat en wat de identiteit is van het slachtoffer.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie onderzoekt mogelijke schietpartij in buitengebied Vlissingen
Volgend artikelGewonde bij schietincident Havenweg is 62-jarige man uit Almere
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.