Gewonde bij schietincident Havenweg is 62-jarige man uit Almere

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Het incident gistermiddag aan de Havenweg waarbij één persoon gewond raakte is inderdaad een schietincident. Dat liet de politie vanmorgen weten.

De gewonde, een 62-jarige man uit Almere, werd met een schotwond in zijn been in een auto aangetroffen op het bedrijventerrein Oost-Souburg naast het tankstation aan de Marie Curieweg in Ritthem. Het schietincident zelf zou rond 16.30 uur hebben plaatsgevonden op de Havenweg in Vlissingen.

- Advertentie -

Volgens onbevestigde berichten zou de man voor het incident ruzie hebben gehad met andere personen op de Havenweg tussen de Visodeweg en de Oosterlijke Bermweg. De politie zette onder andere een helikopter in om te zoeken naar de dader(s).

Het slachtoffer was volgens de politie aanspreekbaar en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar camerabeelden en vraagt getuigen zich te melden.

Zie ook:
Politie onderzoekt mogelijke schietpartij in buitengebied Vlissingen (15-12-2023)

- Advertentie -
Vorig artikelDode bij woningbrand in Vlissingen
Volgend artikelOorzaak dodelijke brand Anjelierenlaan is noodlottig ongeval
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.