Traumahelikopter ingezet voor zwaargewonde in woning

De traumahelikopter landde op de parkeerplaats aan de Kenau Hasselaarstraat. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De hulpdiensten zijn donderdagavond laat ingezet voor een melding van een zwaargewonde persoon in een woning in Vlissingen. Volgens de eerste melding zou er een steekpartij hebben plaatsgevonden.

Omstreeks 21.45 uur werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Rotterdam, opgeroepen voor een melding van een steekpartij in een portiekwoning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. Ook de brandweer werd opgeroepen om het zwaargewonde slachtoffer uit de woning te tillen. De opgeroepen traumahelikopter landde rond 22.20 uur op de parkeerplaats aan de Kenau Hasselaarstraat.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie zou er in de woning een incident hebben plaatsgevonden waarbij iemand ernstig gewond raakte. Onduidelijk is of er zich in de woning een strafbaar feit heeft afgespeeld, dat onderzoekt de politie op dit moment. Voor zover bekend is er (nog) niemand aangehouden.

Rond 22.45 uur steeg de traumahelikopter weer op. De zwaargewonde persoon is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelVrachtwagen rijdt tegen balkon op Duinpoortweg Vlissingen
Volgend artikelIncident Verkuijl Quakkelaarstraat betrof suïcidepoging
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.