Incident Verkuijl Quakkelaarstraat betrof suïcidepoging

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Het incident in een portiekwoning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat gisteravond waarbij een persoon zwaargewond, betrof een suïcidepoging. Dat liet de politie vanmorgen desgevraagd weten.

De melding over het incident kwam rond 21.45 uur binnen bij de meldkamer als steekpartij. Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder de traumahelikopter uit Rotterdam. Deze landde omstreeks 22.20 uur op de parkeerplaats aan de Kenau Hasselaarstraat.

- Advertentie -

Omdat gisteravond nog onduidelijk was of er sprake was van een strafrechtelijke zaak, kon de politie nog niet veel naar buiten brengen. Inmiddels laat een woordvoerder weten: “We hebben getuigen gesproken en bevindingen ter plekke gedaan. Hieruit blijkt dat er geen strafbaar feit is gepleegd. Daarom is de zaak voor de politie afgerond”.

Heeft u vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website: www.113.nl.

Zie ook:
Traumahelikopter ingezet voor zwaargewonde in woning (21-12-2023)

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter ingezet voor zwaargewonde in woning
Volgend artikelHulpdiensten rukken uit voor te water geraakte scooter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.