Hulpdiensten rukken uit voor te water geraakte scooter

© Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vrijdagmiddag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een scooter die in het water lag in de wijk Paauwenburg in Vlissingen. Omdat het onduidelijk is of er een persoon betrokken is maakten de hulpdiensten een zoekslag.

Even na 14.30 uur werden brandweer, politie en ambulance opgeroepen voor een melding van een voertuig te water. Volgens de Veiligheidsregio zou er in de watergang aan de Groen van Prinstererlaan in Vlissingen een scooter te water zijn geraakt. Onduidelijk was of de bestuurder nog in het water ligt.

- Advertentie -

Brandweerlieden hebben, samen met de politie, de scooter uit het water gehaald (zie foto onder). Een boot van de brandweer en een duikteam kwamen ter plaatse om te helpen bij het zoeken naar het eventuele slachtoffer. Rond 15.15 uur zochten de duikers in het water waar de scooter lag. Tegen 15.30 uur liet een woordvoerder van de Veiligheidsregio weten dat er niemand in het water is aangetroffen en dat de hulpdiensten weer vertrekken.

- Advertentie -
Vorig artikelIncident Verkuijl Quakkelaarstraat betrof suïcidepoging
Volgend artikelHulpdiensten rukken uit voor ongevallen in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.