Politie zoekt getuigen van schietincident op nieuwjaarsochtend

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Vanmorgen vroeg heeft er in het Middengebied in Vlissingen een schietincident plaatsgevonden. De politie zoekt getuigen en is gestart met een buurtonderzoek.

Volgens de politie zou het schietindicent hebben plaatsgevonden tussen 04.45 uur en 05.15 uur in de omgeving van de Bloemenlaan/Jan Vermeerlaan in Vlissingen. De politie is op zoek naar meer informatie over dit incident en is gestart met een buurtonderzoek.

- Advertentie -

Omwonenden hebben vanmorgen vroeg een brief ontvangen met de vraag of ze iets verdachts hebben gezien. Ook is de politie geïnteresseerd in camerabeelden, in de brief staat: “Wij zijn geïnteresseerd in alle beelden indien hier personen of voertuigen op te zien zijn in de periode van 01-01-2024 tussen 04.30 uur en 06.00 uur. Ook als de beelden onduidelijk zijn of er bijvoorbeeld geen kenteken zichtbaar is.”

Zie ook:
Politie: gewonde bij schietincident Middengebied Vlissingen (01-01-2024)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brandende autobanden Margrietenlaan
Volgend artikelDaling in aantal inzetten brandweer tijdens jaarwisseling gemeente Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.