Politie: gewonde bij schietincident Middengebied Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Bij het schietincident in het Vlissingse Middengebied op nieuwjaarsochtend is een man van 33 jaar gewond geraakt. Dat liet de politie zojuist desgevraagd weten.

De melding van het schietincident kwam rond 05.30 uur binnen bij de meldkamer. Volgens een politiewoordvoerster zou het 33-jarige slachtoffer gewond bij een omwonende aan de Bloemenlaan voor de deur hebben gestaan en om hulp hebben geroepen.

- Advertentie -

De politie startte direct een onderzoek. Hieruit is gebleken dat er daadwerkelijk is geschoten. Vermoedelijk op de Bloemenlaan of de Jan Vermeerlaan. Volgens de zegsvrouw van de politie is er ook onderzoek gedaan op de Hogeweg.

Het slachtoffer, afkomstig uit Vlissingen, is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is inmiddels gestart met een buurtonderzoek. Omwonenden hebben een brief ontvangen waarin staat dat de politie op zoek is naar getuigen en/of camerabeelden. “Wij zijn geïnteresseerd in alle beelden indien hier personen of voertuigen op te zien zijn in de periode van 01-01-2024 tussen 04.30 uur en 06.00 uur. Ook als de beelden onduidelijk zijn of er bijvoorbeeld geen kenteken zichtbaar is.”

Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Zie ook:
Politie zoekt getuigen van schietincident op nieuwjaarsochtend (01-01-2024)

- Advertentie -
Vorig artikelDaling in aantal inzetten brandweer tijdens jaarwisseling gemeente Vlissingen
Volgend artikelBrandweer druk doende met verschillende meldingen op nieuwjaarsdag
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.