Deel Toutenburg afgesloten vanwege gevaarlijke situatie

© Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een klein deel van de Vlissingse wijk Bossenburgh was vanavond afgesloten vanwege een gevaarlijke situatie. De afzetting is inmiddels opgeheven.

De hulpdiensten werden even na 19.00 uur opgeroepen voor een melding van stankoverlast aan de Toutenburg.

- Advertentie -

De straat werd afgesloten zodat de brandweer metingen kon verrichten. Omwonenden werden door de politie uit de woning gehaald. Later kwam ook de officier van dienst van de brandweer ter plaatse met aanvullende meetapparatuur. De brandweer deed eerst onderzoek in de voortuin van een woning. Even later werd de voordeur van deze woning ingebeukt om binnen metingen te kunnen verrichten.

Rond 20.00 uur werd de afzetting opgeheven. Buurtbewoners konden vervolgens weer terug naar hun woningen. Onduidelijk is wat er precies aan de hand was en waarom het vermoeden bestond dat er zich in de woning sprake was van een gevaarlijke situatie.

© Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Vorig artikelGevelbekleding waait van gebouw in Oost-Souburg
Volgend artikelSchade bij ongeval Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.