Mogelijke uithalers aangehouden in havengebied

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie en de Koninklijke Marechaussee hielden vanmorgen vroeg op de Europaweg-Zuid vijf mannen aan die verdacht rondhingen in het havengebied.

Het gaat vermoedelijk om zogenaamde ‘uithalers’, die op zoek waren naar drugs. De verdachten zijn een 22-jarige Rotterdammer, een 24-jarige Amsterdammer, een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel en twee minderjarige jongens uit Lelystad (16 en 17 jaar oud).

- Advertentie -

Omdat de mannen niet konden uitleggen wat ze op het haventerrein deden, zijn ze aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van voorbereidingshandelingen. De auto waarin een aantal verdachten reden, is voor onderzoek in beslag genomen. Alle aangehouden verdachten zitten nog vast. De Zeehavenpolitie onderzoekt de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelArrestatieteam (AT) pakt verdachte op voor ronselaarspraktijken
Volgend artikelBrandweer blust uitslaande woningbrand in Westerzicht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.