Personen lichtgewond bij verkeersongevallen in Vlissingen

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Zondagmiddag zijn bij twee afzonderlijke ongevallen in het verkeer twee personen lichtgewond geraakt. Volgens de politie hoefde niemand naar het ziekenhuis.

Om iets over 13.00 uur vond het eerste ongeval plaats. Op de kruising van de Anjelierenlaan met de Irislaan kwam een scooterrijdster door onbekende oorzaak ten val. Ambulancemedewerkers hebben de vrouw ter plekke nagekeken. Hierna is de vrouw door de politie meegenomen. De scooter van de vrouw werd in de omgeving gestald.

- Advertentie -

Het tweede ongeval vond enkele minuten later (13.15 uur) plaats bij de oprit van het parkeerterrein van de Jumbo aan de Hermesweg. Hier werd een fietser aangereden door een brommobiel. Volgens een woordvoerder van de politie ontstond het ongeval door een voorrangsfout. De bestuurder van de brommobiel heeft hier dan ook een bekeuring voor gekregen. De politie liet weten dat de fietser na het ongeval last had van duizelingen, maar van ernstig letsel was geen sprake.

- Advertentie -
Vorig artikelRuim 400 voertuigen gecontroleerd tijdens integrale verkeerscontrole
Volgend artikelPolitie: Mogelijk geschoten met alarmpistool, verdachte (21) aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.