Politie: Mogelijk geschoten met alarmpistool, verdachte (21) aangehouden

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Vanmiddag kreeg de politie meerdere meldingen van omwonden van de Bloemenlaan en de Vincent van Goghlaan over knallen. De politie gaat er vanuit dat er mogelijk met een alarmpistool is geschoten.

De meldingen kwamen rond 12.45 uur binnen van omwonenden uit de Bloemenlaan en de Vincent van Goghlaan in Vlissingen. Meerdere eenheden van politie en de Koninklijke Marechaussee kwamen ter plekke.

- Advertentie -

In de omgeving werd direct gezocht een een plaats delict (PD) en een eventuele verdachte. Na zo’n 45 minuten werd volgens een politiewoordvoerder een 21-jarige man aangehouden op de Jozef Israëlslaan. De politie onderzoekt of de man betrokken is bij het incident. Er hebben zich (nog) geen gewonden gemeld. De politie laat weten dat niet wordt uitgesloten dat met een alarmpistool is geschoten. Ook dit zal nader onderzocht worden.

- Advertentie -
Vorig artikelPersonen lichtgewond bij verkeersongevallen in Vlissingen
Volgend artikelOnbekenden dumpen asbestbuizen in Nollebos Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.