Vier verdachten aangehouden voor incidenten met vuurwapens

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Het arrestatieteam, flexteam en de recherche hebben gisteren op verschillende locaties in Vlissingen vier verdachten aangehouden. De mannen worden verdacht van een mishandeling met een vuurwapen en betrokkenheid bij een schietincident.

De afgelopen tijd vonden er meerdere schietincidenten plaats. De betrokkenheid van de verdachten bij het schietincident op 1 januari 2024 op de Bloemenlaan te Vlissingen en een bedreiging en mishandeling met een vuurwapen in Middelburg worden onderzocht. Tijdens het schietincident raakte een 33-jarige Vlissinger gewond. Het onderzoek duurt voort.

- Advertentie -

Het gaat om 3 mannen van 19 en een van 20 jaar oud. Bij twee van hen is een handvuurwapen in beslag genomen. Daarnaast zijn er diverse doorzoekingen geweest waarbij onder andere drugs in beslag werden genomen. Het viertal is vandaag voor het eerst gehoord en ingesloten voor verder onderzoek.

Zie ook:
Politie zoekt getuigen van schietincident op nieuwjaarsochtend (01-01-2024)
Politie: gewonde bij schietincident Middengebied Vlissingen (01-01-2024)

- Advertentie -
Vorig artikelInsluiper (34) op heterdaad betrapt in Vlissingen
Volgend artikelFietser loopt hoofdwond op na aanrijding met personenauto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.