Fietser loopt hoofdwond op na aanrijding met personenauto

© Foto: Ingezonden
- Advertentie -

Een man op leeftijd is woensdag aan het begin van de middag tijdens het fietsen geschept door een auto. De fietser liep hierbij een behoorlijke hoofdwond op.

Het ongeval gebeurde rond 12.10 uur op de kruising van De Willem Ruysstraat en de Dokwerker. De man stak volgens een getuige de weg over met zijn elektrische fiets. De automobilist zag hem over het hoofd, een botsing was het gevolg. De politie en een ambulanceteam kwamen met spoed ter plekke.

- Advertentie -

Omstanders schoten het slachtoffer direct te hulp en hebben de man, samen met ambulancemedewerkers, gestabiliseerd. De gewonde man is met hoofd- en beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De weg was tijdens het ongeval afgesloten.

- Advertentie -
Vorig artikelVier verdachten aangehouden voor incidenten met vuurwapens
Volgend artikelGewonden bij ongevallen winkelcentrum Papegaaienburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.