Gewonden bij ongevallen winkelcentrum Papegaaienburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Gisteren en vandaag zijn in totaal twee personen gewond geraakt bij ongevallen op de afslag naar het winkelcentrum Papegaaienburg in Vlissingen. Voor één van de twee slachtoffers werd een traumahelikopter ingezet.

Gistermiddag omstreeks 15.45 uur vond er een aanrijding tussen een fietsster en een automobilist plaats op het kruispunt van de Papegaaienburg en de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen. Voor het 71-jarige slachtoffer uit Middelburg werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde uiteindelijk langs de Drieweg (N665) bij Heinkenszand. Hier was een rendez-vous afgesproken met de ambulancedienst.

- Advertentie -

Vanmorgen was het rond 10.20 uur opnieuw raak op deze plek. Dit keer kwamen een scooterrijder en een automobilist in botsing. Ambulancemedewerkers hebben het 17-jarige slachtoffer uit Vlissingen ter plekke onderzocht. De bestuurder van de auto, een 75-jarige man uit Vlissingen, kwam met de schrik vrij. Of het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser loopt hoofdwond op na aanrijding met personenauto
Volgend artikelPersonenauto ramt gevel van gebouw in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.