Bestuurder ernstig ongeval Koudekerkseweg Vlissingen is 36 jaar

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De bestuurder die gisteravond betrokken was bij het ernstige verkeersongeval op de Koudekerkseweg is een 36-jarige man uit Vlissingen. Volgens de politie testte de man positief op het gebruik van alcohol en drugs.

Het ongeval gebeurde rond 20.15 uur op de kruising van de Koudekerkseweg met de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Op deze kruiging kwam de 36-jarige bestuurder van een bestelbus in botsing met een personenauto (Hyundai). Door de klap sloeg de Hyundai over de kop en kwam tot stilstand in nabijgelegen bosschages. In deze auto zaten twee vrouwen van 21 en 22 jaar uit Vlissingen en Middelburg. Omdat de twee vrouwen in het voertuig bekneld zaten, werd ook de brandweer opgeroepen. Rond 21.00 uur waren beide slachtoffers uit de auto bevrijd. Hiervoor moest wel een autodeur door de brandweer worden geforceerd.

- Advertentie -

Omdat de slachtoffers mogelijk ernstig gewond waren, werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze werd echter ter hoogte van Pernis alweer afgemeld. Team Verkeer en de Forensische Opsporing Verkeer van de politie hebben ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een woordvoerder van de politie liet gisteravond al weten dat de 36-jarige bestuurder van de bestelbus ook is aangehouden vanwege roekeloos rijgedrag.

Zie ook:
Personen bekneld in over de kop geslagen auto (13-02-2024)

- Advertentie -
Vorig artikelPersonen bekneld in over de kop geslagen auto
Volgend artikelSchoten gelost vanuit auto in Ribesstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.