Persoon aangehouden voor brandstichting in woning Oost-Souburg

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie heeft gisteravond een persoon aangehouden kort nadat er brand was uitgebroken in een woning. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

De brand brak gisteravond rond 22.30 uur uit in een woning aan de Van Ginkelstraat in Oost-Souburg. Agenten arresteerden kort na de brand een persoon omdat er vermoedens waren dat de brand was aangestoken.

- Advertentie -

Bij de brand ontstond vee rookontwikkeling. De brandweer had het vuur snel onder controle en is geruime tijd bezig geweest met het ventileren van de woning. Een woordvoerder van de politie liet vanmiddag weten dat er inderdaad een persoon is aangehouden maar wil verder niets kwijt over de zaak vanwege de privacy van de betrokkenen.

- Advertentie -
Vorig artikelMeerdere overtredingen waargenomen bij integrale verkeerscontrole
Volgend artikelVlissingen ontvangt subsidie voor bestrijding jeugdcriminaliteit
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.