Man (30) gewond na steekincident in Oost-Souburg

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Een 30-jarige man uit Oost-Souburg is zondagavond gewond geraakt nadat hij is gestoken. Er zijn twee verdachten aangehouden. De recherche doet onderzoek naar het incident.

Rond 21.50 uur krijgt de politie meldingen dat er sprake was van een conflict en dat  er iemand met een mes op straat liep. Er zijn direct meerdere politie-eenheden naar toe gegaan. Omstanders geven bij de agenten aan dat er in een steeg aan het Zeelandiaplein een gewonde man ligt. Hij had meerdere steekwonden. De agenten hebben eerste hulpverleend tot de ambulancemedewerkers er zijn. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen, deze werd echter na enkele minuten alweer geannuleerd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -

Volgens de eerste verklaringen is het slachtoffer op het Zeelandiaplein gestoken. Toen de agenten daar aan kwamen waren de betrokken mannen gevlucht. Omdat het vermoeden was dat de verdachten in een woning aan de Platanenstraat zouden zijn, zijn ook daar agenten naar toe gegaan.  In die woning zijn twee mannen van 17 en 18 jaar aangehouden. Zij zitten vast voor verder onderzoek naar hun betrokkenheid bij het incident. De politie heeft op beide locaties, Zeelandiaplein en in de woning aan de Platanenstraat (sporen)onderzoek gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelGestolen fiets teruggevonden middels GPS-tracker
Volgend artikelPolitie oefent risicovolle aanhoudingen in centrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.