Gestolen fiets teruggevonden middels GPS-tracker

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Gisteren heeft de politie een fietsendief op heterdaad aangehouden. De politie kon de fiets middels een GPS-tracker van de eigenaar achterhalen.

Bij de politie kwam zondag een melding binnen dat er een elektrische fiets was gestolen in Koudekerke. De eigenaar van de fiets kon de precieze locatie van het rijwiel achterhalen middels een GPS-tracker. Uiteindelijk werd de fiets aangetroffen in een schuurtje in Koudekerke.

- Advertentie -

“Op het moment van aantreffen van de fiets kwam de verdachte aanlopen en deze is aangehouden voor diefstal”, aldus de politie via Instagram. De verdachte is volgens de agenten ingesloten en de fiets is weer bij de rechtmatige eigenaar.

- Advertentie -
Vorig artikelVuurwapen en drugs aangetroffen in auto
Volgend artikelMan (30) gewond na steekincident in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.