Autobestuurder (53) aangehouden na crash op Galgeweg

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie een autobestuurder aan nadat zijn voertuig was gecrasht. De automobilist bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Bij de meldkamer kwam even na 00.30 uur een melding binnen van een eenzijdig ongeval op de Galgeweg in Vlissingen. Agenten troffen ter plaatse een auto aan die op zijn kant overdwars op de weg terecht was gekomen nadat het voertuig eerst tegen een boom was aangekomen.

- Advertentie -

Volgens een politiewoordvoerder bleek de bestuurder van het voertuig, een 53-jarige man uit Vlissingen, onder invloed te zijn van alcohol. De man is aangehouden en kreeg een rijverbod opgelegd voor enkele uren.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto vliegt uit bocht en rijdt voortuin van woning in
Volgend artikelBrandweer ingezet vanwege dakbrand in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!