Auto vliegt uit bocht en rijdt voortuin van woning in

© Foto: Conny den Heijer / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een automobilist vloog vanmorgen uit de bocht in Oost-Souburg. Zijn voertuig belandde in een voortuin. De bestuurder zelf moest uit de auto worden bevrijd.

De hulpdiensten werden zaterdagmorgen rond 10.00 uur opgeroepen voor een ongeval met letsel op de kruising van de Ritthemsestraat met de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg. Twee eenheden van de Koninklijke Marechaussee, de brandweer uit Oost-Souburg en een ambulanceteam werden ingezet.

- Advertentie -

Door onbekende oorzaak reed de bestuurder van een personenauto rechtdoor in een bocht en raakte hierbij een verdeelkast met netwerkaansluitingen. Ook raakte de man een geparkeerde auto en kwam in een schutting tot stilstand. De bestuurder kon echter niet zelf uit de auto komen. Hierdoor heeft de brandweer een deel van een bosje weg moeten snoeien. Hierna kon de auto worden losgetrokken en kon de bestuurder worden bevrijd. De ambulancedienst heeft zich daarna over het slachtoffer ontfermd.

- Advertentie -
Vorig artikelMogelijk schietincident in Groenewoud Vlissingen
Volgend artikelAutobestuurder (53) aangehouden na crash op Galgeweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.