Brandweer blust brandende hoop afval in buitengebied

© Foto: Brandweer Oost-Souburg
- Advertentie -

De brandweer van Oost-Souburg is vanavond ingezet voor een buitenbrand in het buitengebied van Vlissingen. Er stonden twee scooters in brand.

Maandagavond omstreeks 21.35 uur werd het vuur ontdekt op het voormalige terrein “De Belt” van naturistenvereniging Zeelandia aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen. Het kostte de hulpdiensten wat moeite om de locatie van de brand te bereiken. “Ter plaatse bleek dat wij, voordat we konden starten met blussen, nog een kleine fysieke inspanning moesten leveren”, aldus de brandweer op social media.

- Advertentie -

Eenmaal boven op de heuvel bleken twee scooters in brand te staan. De brandweer had het vuur echter snel onder controle. Het vuur werd geblust onder toeziend oog van de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer ingezet voor rookontwikkeling op offshoreschip
Volgend artikelVrouw in scootmobiel onderuit na botsing met auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.