Vrouw in scootmobiel onderuit na botsing met auto

© Foto: Ingezonden
- Advertentie -

Een vrouw in een scootmobiel kwam woensdagmorgen met haar scootmobiel ten val na een aanrijding met een auto. Volgens de politie raakte de vrouw niet gewond.

De vrouw kwam rond 11.15 uur ten val met haar scootmobiel op het fietspad bij de Keersluisbrug aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen. De ambulancedienst werd samen met de politie met spoed opgeroepen voor het ongeval.

- Advertentie -

Volgens een politiewoordvoerder wilde de vrouw afremmen met haar scootmobiel bij de stoplichten op het fietspad. Vervolgens bleef haar hand achter de gashendel van haar scootmobiel steken waardoor ze door rood reed. Het slachtoffer kwam met haar scootmobiel tegen de achterkant van een op dat moment passerende auto en kwam ten val.

Omstanders schoten direct te hulp totdat de hulpdiensten ter plekke waren. De verpleegkundige van de ambulance heeft het slachtoffer nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brandende hoop afval in buitengebied
Volgend artikelRuim 3600 kilo cocaïne onderschept, Middelburger (27) aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.