Traumahelikopter ingezet voor reanimatie van kind in Vlissingen

© Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in Vlissingen. De patiënt is volgens de politie een minderjarige.

Even voor 15.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie van een kind aan de Lindeijerlaan in Vlissingen. Meerdere ambulanceteams, politie-eenheden en een traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen. Enige tijd later werd ook een ladderwagen van de brandweer opgeroepen.

- Advertentie -

De Rotterdamse traumahelikopter landde op het fietspad naast de Nieuwe Zuidbeekseweg ter hoogte van het winkelcentrum Papegaaienburg. De politie regelde het verkeer zodat de traumahelikopter veilig kon landen. Het voorval trok veel bekijks.

Omstreeks 16.30 uur steeg de helikopter met patiënt op om vervolgens rechtstreeks naar het Erasmus MC in Rotterdam te vliegen. De familie werd door de politie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelRuim 3600 kilo cocaïne onderschept, Middelburger (27) aangehouden
Volgend artikelVrachtschip vastgelopen op Westerschelde bij Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.