Fietser belandt op motorkap na aanrijding met automobilist

© Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een fietser is woensdagmiddag op de motorkap van een auto beland door een aanrijding met een automobilist. Volgens de politie raakte de fietser niet gewond.

De aanrijding vond plaats op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Salvador Dalistraat in Vlissingen. De rapid responder van de ambulancedienst werd om 14.52 uur gealarmeerd om eerste hulp te verlenen.

- Advertentie -

Volgens een politiewoordvoerster verzuimde de automobilist voorrang te geven aan de fietser, een aanrijding was gevolg. Het slachtoffer is door de ambulanceverpleegkundige nagekeken, maar bleek niet ernstig gewond te zijn geraakt. “Beide partijen zorgen zelf voor de afhandeling van de schade”, aldus de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelTweede verdachte opgepakt voor grootste vondst cocaïne van dit jaar
Volgend artikelPolitie neemt auto in beslag van hardleerse automobilist
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.