Man (22) met vuurwapen op hoofd geslagen door fietsendief

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Een 22-jarige man uit Vlissingen is woensdagavond met een mogelijk vuurwapen op zijn hoofd geslagen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Een bezoeker van de Calandstraat had zijn fiets tegen een schuur geparkeerd. Rond 20.40 uur hoorde hij het alarm van zijn fiets afgaan. Samen met het 22-jarige slachtoffer rende hij achter zijn fiets aan. De mannen konden op de President Rooseveltlaan de fiets aan de achterkant vastpakken waardoor de dief viel. Hij pakte meteen een wapen uit zijn zak waarmee hij het slachtoffer op zijn hoofd heeft geslagen. De man liep hierbij een hoofdwond op. De dief rende vervolgens weg. Even later zagen ze de man op een scooter springen.

- Advertentie -

De politie werd gewaarschuwd en meerdere agenten startten direct een zoekactie. Ook een politiehond werd ingezet. Er is een scooter gevonden. Het is nog onduidelijk of dit de scooter is die de verdachte heeft gebruikt. Er is nog geen verdachte aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelZwerfafval op strand bij Dishoek is ergernis voor strandwacht
Volgend artikelVlissinger loopt hoofdwond op door mishandeling
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.