Vlissinger loopt hoofdwond op door mishandeling

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Zaterdagmiddag vond er in Vlissingen een mishandeling plaats. Een man raakte hierbij lichtgewond aan zijn hoofd. Volgens de politie zou een ruzie de aanleiding zijn geweest.

De melding van de mishandeling kwam volgens een politiewoordvoerder rond 15.15 uur binnen en had plaatsgevonden op de kruising van de Koudekerkseweg met de Deurlostraat in Vlissingen. De rapid responder van de ambulancedienst werd samen met de politie opgeroepen.

- Advertentie -

Ter plekke trof de politie een Vlissinger aan met een wond aan het hoofd. Hij is ter plekke door door de ambulanceverpleegkundige behandeld. Agenten maakten in de omgeving, met onder andere een motor, een zoekslag. Volgens de woordvoerder zou een ruzie tussen meerdere personen de aanleiding zijn geweest voor de mishandeling. Omdat het slachtoffer geen aangifte wilde doen, is de zaak voor de politie afgedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (22) met vuurwapen op hoofd geslagen door fietsendief
Volgend artikelBrandweer ingezet voor vastzittende duif in net op balkon
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.