Fietsster gewond na incident in Badhuisstraat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is op de Badhuisstraat een 68-jarige fietsster gewond geraakt nadat zij vermoedelijk is gevallen.

Om 17.15 uur werd een Rapit Responder met spoed opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Even later werd er ook een ambulance met spoed opgeroepen.

- Advertentie -

Agenten van de politie hebben het overige verkeer gedirigeerd, ook hebben zij verschillende getuigen gesproken. Omstreeks 17.30 uur werd de vrouw met ernstig hoofdletsel afgevoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Omdat de politie de oorzaak van het incident nog niet weet verzoekt de politie getuigen om zich te melden. Bellen kan via het nummer: 0900-8844 ook kunt u langskomen op het politiebureau.

- Advertentie -
Vorig artikelGaslek na werkzaamheden bij woning in Vlissingen
Volgend artikelGrote politieactie in Zeeland en West-Brabant, drie aanhoudingen verricht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.