Fietsster gewond na incident in Badhuisstraat Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is op de Badhuisstraat een 68-jarige fietsster gewond geraakt nadat zij vermoedelijk is gevallen.

Om 17.15 uur werd een Rapit Responder met spoed opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Even later werd er ook een ambulance met spoed opgeroepen.

Agenten van de politie hebben het overige verkeer gedirigeerd, ook hebben zij verschillende getuigen gesproken. Omstreeks 17.30 uur werd de vrouw met ernstig hoofdletsel afgevoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Omdat de politie de oorzaak van het incident nog niet weet verzoekt de politie getuigen om zich te melden. Bellen kan via het nummer: 0900-8844 ook kunt u langskomen op het politiebureau.

Vorig artikelGaslek na werkzaamheden bij woning in Vlissingen
Volgend artikelGrote politieactie in Zeeland en West-Brabant, drie aanhoudingen verricht
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier