Laaghangende zon oorzaak ongeval Koksweg Koudekerke

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Een 24-jarige Gentenaar reed woensdagavond 9 september om 19.07 uur een 47-jarige man aan op de Koksweg.

Een echtpaar uit Koudekerke wandelde gisteravond samen op de Koksweg. De man werd van achteren aangereden en raakte gewond aan zijn hoofd. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn vrouw bleef ongedeerd.

- Advertentie -

De bestuurder van de auto, een man uit Gent, verklaarde dat hij door de laaghangende zon de wandelaars niet te hebben gezien. Hij moest een ademanalyse doen waaruit bleek dat hij niet had gedronken. De schade wordt door de partijen onderling geregeld.

Zie ook:

 

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie-eenheid Oost-Nederland oefent in Vlissingen en Middelburg
Volgend artikelPolitie oefent aanhoudingsprocedures Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).