Man valt met fiets van Leeuwentrap

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een man is vanavond laat met zijn fiets van de Leeuwentrap in Vlissingen gevallen en gewond geraakt.

Gezien de aard van het ongeval werd aanvankelijk de traumahelikopter opgeroepen, maar deze hoefde niet ter plaatse te komen.

- ADVERTENTIE -

Inzittenden van een personenwagen die over de Burgemeester Van Woelderenlaan reed, zagen de man omstreeks 22:40 uur onder aan de trap liggen en belden 112. Het slachtoffer zou korte tijd bewusteloos zijn geweest. Daarna was hij met enige moeite aanspreekbaar en klaagde over zware pijn in zijn hoofd en schouders.

De man zou van ongeveer halverwege de Leeuwentrap gevallen zijn. Er waren geen andere personen bij het incident betrokken. Twee ambulances kwamen ter plekke; de helikopterinzet werd geannuleerd. De politie nam de fiets mee.

- ADVERTENTIE -