Auto’s beschadigd bij inhaalmanoeuvre op Badhuisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee personenwagens zijn vanmiddag beschadigd geraakt bij een botsing op de Badhuisstraat. Een man is medisch onderzocht.

Volgens een getuige wilde de bestuurder van een blauwe Volvo kort na drie uur linksaf het erf van een kantoor oprijden tussen de Paul Krugerstraat en de Watertoren. Achter hem stopte een taxibusje. De bestuurder van een Volkswagen Touareg besloot het busje in te halen en botste op de afslaande Volvo.

- Advertentie -

Beide voertuigen zijn geborgen. De politie heeft verklaringen opgenomen. Een van de inzittenden leek een pijnlijke nek te hebben en werd kortstondig onderzocht. Hij hoefde niet met de ambulance mee. Het verkeer ondervond weinig hinder.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie gebruikt pepperspray bij aanhouding gewelddadig duo
Volgend artikelDrie verdachten aangehouden in onderzoek wietkwekerijen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).