Persoon aangehouden na mishandeling Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie kreeg vannacht een melding van een persoon die door twee andere personen zou zijn mishandeld.

Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse naar het Weyevlietplein in Vlissingen waar de mishandeling zou hebben plaatsgevonden.

- Advertentie -

Na een korte zoekslag trof de politie in de omgeving een groepje jongeren aan, twee van hen voldeden aan het signalement. De twee verdachten werden aangehouden en overgebracht een politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Een andere eenheid nam ondertussen de aangifte op van het slachtoffer. Uit deze aangifte bleek dat één van de twee verdachten niets had gedaan. Hij probeerde alleen de ruzie te sussen. Hierop is deze verdachte direct in vrijheid gesteld.

Bij de andere verdachte zijn door de Forensische Opsporing (FO) monsters afgenomen. Deze zullen gebruikt worden in het onderzoek. Tijdens het wachten op FO zijn de handen van de verdachte ingepakt om de sporen veilig te stellen.

- Advertentie -
Vorig artikelDementerende man uit lift gered in Vlissingen
Volgend artikelKNMI: Windstoten en onweer opkomst
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.