Politie: Vier verdachten aangehouden voor schietincident Van Houtenplein

Eén van de vier verdachten die door de politie zijn aangehouden. © Foto: Wijkagenten Vlissingen

VLISSINGEN – Voor het schietincident aan het Van Houtenplein in Vlissingen gisteravond zijn vier verdachten aangehouden. Dit laat de politie weten.

Gisteravond omstreeks 21.15 uur werd bij de politie meerdere keren melding gemaakt van een schietpartij. Vrij snel wist de politie vier verdachten aan te houden. Volgens een woordvoerder gaat het om een jongen van 16 uit Vlissingen, een 20-jarige Middelburger, een andere man van 21 eveneens uit Middelburg en een vrouw van 42 jaar uit Vlissingen.

(tekst gaat onder de foto verder)

De omgeving van het Van Houtenplein was gisteravond ruim afgezet. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

“De 16-jarige verdachte is lichtgewond geraakt bij het incident, hij is vermoedelijk gestoken”, aldus de politie. Alle verdachten zitten op dit moment in beperking en mogen alleen contact hebben met hun advocaat. Volgens de politie worden alle vier de verdachten vandaag gehoord. Aan de steekpartij ging vermoedelijk eerder op die avond een conflict vooraf.

De politie stelde gisteravond in de omgeving en op het Van Houtenplein zelf een groot onderzoek in. Straten werden afgezet en er werd met speurhonden gezocht. Ook keerde de politie een woning binnenstebuiten aan het Van Houtenplein. Er is volgens de politie ook een vuurwapen aangetroffen, waar dit wapen is aangetroffen is niet bekendgemaakt.

Zie ook:
Twee aanhoudingen na schietincident Paauwenburg (2 januari 2018)

Vorig artikelTwee aanhoudingen na schietincident in Paauwenburg
Volgend artikelStormachtig weer zorgt voor problemen in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier