Mogelijk geweldsincident met vuurwapen bij Nollebos

- Advertentie -

VLISSINGEN – Na een mogelijk geweldsincident op een parkeerplaats bij het Nollebos zou vanmiddag een vuurwapen in beslag genomen zijn.

Een man zou aangehouden zijn.

- Advertentie -

De politie heeft nog geen persverklaring uitgevaardigd, maar liet in de loop van de middag via Instagram weten een melding te hebben gekregen “waarbij mogelijk een vuurwapen is gezien”. Ook werd een DNA-kit gebruikt. Een politie-medewerker stopte een voorwerp in een zak dat aanvankelijk naast een personenwagen in het bos gelegen had, hij verklaarde even later dat hij een voorwerp in beslag genomen had, zonder te zeggen wat. Verder kon via de officiële kanalen alleen bekendgemaakt worden dat er mogelijk “een confrontatie” had plaatsgevonden waarbij een groep mensen betrokken was.

Het parkeerterrein ligt tussen de Zwanenburgweg en het Westduinpad.

De eerste melding van de politie kwam om 15.07 uur via Burgernet. Er werd gevraagd om tips over een getinte man, ongeveer 20 jaar, hij zou na een verdachte situatie met ontbloot bovenlijf weggelopen zijn. Een half uur later was de man aangetroffen.

De parkeerplaats werd gedeeltelijk afgezet voor technisch onderzoek. Na afloop is de personenwagen afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Meer informatie volgt zodra bekend.

De auto die geparkeerd stond, is door een bergingsbedrijf weggehaald. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Zie ook:
– Wagen in Nollebos blijkt van mishandelde en beroofde man (11 februari 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelPizzakoerier beroofd op Noordbeekseweg
Volgend artikelAgent en restaurantmedewerker halen man uit Vissershaven
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).