Sneeuwval vooralsnog zonder 112-problemen in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De sneeuwval heeft tot vanavond 22.00 uur voor zover bekend geen incidenten veroorzaakt in Vlissingen.

Zoals verwacht, hadden ambulances een wat langere aanrijtijd, bijvoorbeeld tegen de avond in de Hobeinstraat (foto). Daar was iemand onwel geraakt in een rijsttafelspeciaalzaak.

- Advertentie -

Even later werd alarm geslagen vanuit een gebouw aan het Pablo Picassoplein voor een medische noodsituatie. Naast eenheden van politie en ambulance schakelde de meldkamer het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam in. Dat zou over de weg komen, omdat de helikopter niet kon vliegen gezien de weersomstandigheden.

De agenten konden aanvankelijk het gebouw niet binnen en riepen: “Politie! Openmaken!” Kort daarop werd het Mobiel Medisch Team afgezegd.

De wijkagenten uit Vlissingen melden op Instagram dat het een reanimatie betrof en dat het naar omstandigheden goed gaat met het slachtoffer.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (op Twitter) zijn meerdere brandweerposten vanavond bemand met vrijwilligers om direct te kunnen uitrukken wanneer nodig. De meest recente melding gaat over een ongeval met beknelling op de A58 ter hoogte van Arnemuiden. Daarvoor zijn brandweerploegen uit Arnemuiden, Borssele en Heinkenszand ingeschakeld.

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon op straat aangetroffen bij flat Sint Kruislaan
Volgend artikelPolitiehonden bij voorlichting op basisschool De Wissel
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).