Auto verwoest door felle brand Paul Krugerstraat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een personenauto verwoest door een brand. De brand werd ontdekt in de Paul Krugerstraat in Vlissingen.

Rond 01.15 uur werd de brand opgemerkt, direct werd de brandweer in kennis gesteld. Deze kwam ter plaatse met een tankautospuit om de brand te blussen.

- Advertentie -

Volgens andere media zou door de brand de benzinetank van het voertuig zijn gescheurd en zouden enkele banden zijn geëxplodeerd. Dit zorgde ervoor dat het vuur groter werd.

Volgens de politie is de personenauto volledig uitgebrand. Het voertuig dat achter de brandende auto geparkeerd stond, heeft schade opgelopen door de hitte. Of het om brandstichting gaat weet een woordvoerster nog niet. “We gaan dit onderzoeken, we zullen binnenkort een buurtonderzoek houden.”

Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto weggehaald.

- Advertentie -
Vorig artikelVoetganger aangereden door taxi op Koudekerkseweg voor ADRZ
Volgend artikelSlachtoffer beknelling Damen afgelopen nacht overleden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.