Personen ernstig gewond bij verkeersongeluk Rondweg Koudekerke

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Vannacht zijn twee personen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Rondweg Koudekerke (N288).

Omstreeks 00.50 uur werd melding gemaakt dat een bestelbus van de weg was geraakt en in de sloot terecht was gekomen. Er zou sprake zijn van beknelling. Twee ambulances, een traumahelikopter en twee brandweervoertuigen werden opgeroepen. Er bleek echter niemand bekneld te zitten in het voertuig en de slachtoffers konden snel met spoed naar het ziekenhuis in Goes worden gebracht. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke gekomen.

- Advertentie -

De Volkswagen Caddy is door een bergingsbedrijf getakeld. De brandweer verleende assistentie bij het takelen van het voertuig. De politie heeft de weg tot ongeveer 02.00 uur afgesloten. Hoe het eenzijdig ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelBerijder van crossmotor botst op personenwagen en raakt gewond
Volgend artikelBrandweer op pad voor gaslucht in flatportiek Paauwenburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.