Fietsster lichtgewond bij aanrijding op Leliënlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietsster is vanmiddag aangereden door een personenwagen op de kruising van de Leliënlaan en de Korenbloemlaan.

De fietsster reed omstreeks 16.30 uur over de Leliënlaan uit de richting van de Rozengracht, op de kruising verleende een van links komende automobilist geen voorrang. De vrouw raakte met haar hoofd het wegdek. Volgens een getuige was de klap fors. Niettemin bleek uit onderzoek in de ambulance dat de fietsster niet naar het ziekenhuis hoefde.

- Advertentie -

In afwachting van de ambulance stelde een buurtbewoonster een stoel beschikbaar. De politie hielp later bij het invullen van een schadeformulier.

Aan het begin van de avond is een Duitse toeriste van een trap gevallen aan de Kenau Hasselaarstraat. Dit gebeurde op de trap achter hotel Arion, van en naar de parkeerplaats, ter hoogte van de Trompstraat. De toeriste viel van relatief geringe hoogte maar kwam ongelukkig terecht. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelBye bye fly Belgische Sea King helikopter tijdens Rescue Vlissingen
Volgend artikelMan (25) slachtoffer van straatroof in West-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).