Vlammen slaan onder auto uit, hulpdiensten opgeroepen

© Foto: Conny den Heijer

RITTHEM – Op de A58 bij Ritthem is vanmiddag een kleine brand ontstaan bij een voertuig dat op de snelweg reed. Er raakte niemand gewond.

Om iets over half twee werden twee brandweerwagens opgeroepen voor een voertuigbrand op de A58 nabij Ritthem. Ook enkele politie-eenheden gingen ter plaatse.

Volgens een woordvoerster van de politie zagen andere weggebruikers dat er vlammen onderuit de auto kwamen. De inzittenden van de desbetreffende auto hebben het voertuig op de vluchtstrook geparkeerd en hebben direct het voertuig verlaten. Echter was er op dat moment geen vuur meer te zien.

De brandweer is ter plaatse geweest voor controle maar heeft, voor zover bekend, niet geblust. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

Vorig artikelZeiljacht komt in de problemen bij Vlissingen
Volgend artikelOmstanders helpen bij aanhouding agressieve winkeldief
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier