Vlammen slaan onder auto uit, hulpdiensten opgeroepen

- Advertentie -

RITTHEM – Op de A58 bij Ritthem is vanmiddag een kleine brand ontstaan bij een voertuig dat op de snelweg reed. Er raakte niemand gewond.

Om iets over half twee werden twee brandweerwagens opgeroepen voor een voertuigbrand op de A58 nabij Ritthem. Ook enkele politie-eenheden gingen ter plaatse.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerster van de politie zagen andere weggebruikers dat er vlammen onderuit de auto kwamen. De inzittenden van de desbetreffende auto hebben het voertuig op de vluchtstrook geparkeerd en hebben direct het voertuig verlaten. Echter was er op dat moment geen vuur meer te zien.

De brandweer is ter plaatse geweest voor controle maar heeft, voor zover bekend, niet geblust. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

- Advertentie -
Vorig artikelZeiljacht komt in de problemen bij Vlissingen
Volgend artikelOmstanders helpen bij aanhouding agressieve winkeldief
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.