Auto in sloot Rondweg N288 Koudekerke

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

KOUDEKERKE – Aan het einde van de middag is een auto in de sloot terechtgekomen net voor de rotonde op de Rondweg Koudekerke.

Om iets voor 18.00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval met beknelling. Volgens een woordvoerder zou er een personenauto met daarin enkele personen in een naastgelegen sloot terecht zijn gekomen. De auto zou vermoedelijk meerdere keren over de kop zijn geslagen.

- ADVERTENTIE -

De gehele Rondweg (N288) Van Vlissingen tot Koudekerke werd afgesloten voor het verkeer om de hulpdiensten goed hun werk te kunnen laten doen.

Twee ambulances en twee brandweervoertuigen rukten uit om hulp te verlenen. Een vrouw, de vermoedelijke bestuurster, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en ernst van het letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto geborgen.

De personenauto in de bossen naast de Rondweg (N288). © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -
Vorig artikelTwee verdachten aangehouden voor inbraak in strandpaviljoen Dishoek
Volgend artikelVermoedelijk koolmonoxidevergiftiging in flatwoning Oost-Souburg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier