Fietsster gewond in Oost-Souburg, betrokkene zou weggereden zijn

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Op de Amstelstraat is vanmiddag een fietsende vrouw ten val gekomen en gewond geraakt.

Het ongeval vond omstreeks 16.00 uur plaats nabij de Burgemeester Stemerdinglaan. De politie begon meteen in de omgeving te zoeken. Bij de spoorwegovergang (Kanaalstraat) werd een fietsende jongen staande gehouden maar het zoeken ging door. Volgens getuigen had een betrokkene de plaats van het ongeval verlaten.

Het slachtoffer werd na behandeling door het ambulance-personeel overgebracht naar het nabijgelegen gezondheidscentrum Ambachtsveld.

Een politiewoordvoerster had geen informatie over het incident en dus ook niet over de betrokkenheid van een tweede partij. De twee zoekende politie-eenheden in Souburg reden omstreeks 16.30 uur met zwaailicht en sirene via de Lekstraat naar Middelburg-Zuid, een derde eenheid die het parkeerterrein van de AHXL aan de Gildeweg aan het checken was, reed even later eveneens met spoed in de richting van de Keersluisbrug, maar onbekend blijft voorlopig of dit iets met het ongeval te maken had. Mogelijk betrof het andere meldingen.

Update – Een kennis van het slachtoffer zegt tegen 112 Vlissingen & Souburg dat de veroorzaker van het ongeval weggereden is. De politie heeft niets bekendgemaakt.

Vorig artikelOpnieuw verdachte aangehouden voor overval Hrieps
Volgend artikelGegevens kinderen op straat na diefstal laptop Jeugdfonds
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier